Nidec Netherlands B.V.

Control Techniques

Control Techniques is een internationale producent en leverancier van frequentieregelaars, gelijkstroomregelaars en servoregelaars. Vanuit Sliedrecht kunnen we allerhande aandrijftechniek uit voorraad leveren en beschikken we over hard- en software engineering en een eigen systeembouwafdeling.

Assortiment: FrequentieregelaarsGelijkstroomregelaarsServoregelaars  | ServomotorenSoftstarters

Lees meer..
Vorige1

Geschiedenis van Control Techniques

Control Techniques werd in 1972 opgericht onder de naam KTK (de voorletters van de oprichters Ken Briggs, Trevor Wheatly en Kevin Curran). In 1985 kreeg KTK de nieuwe naam ‘Control Techniques’ en kreeg het een notering aan de Londense beurs. In februari 2017 sloot Control Techniques zich aan bij Nidec. Inmiddels opereert Control Techniques in meer dan 40 landen wereldwijd, in samenwerking met ongeveer 300 bedrijven.

Behaalde Technologische mijlpalen

In 1986 bracht Control Techniques als eerste ter wereld een digitale gelijkstroomregelaar op de markt, genaamd ‘De Mentor’. Binnen 10 jaar werd de allereerste universele AC regelaar geïntroduceerd die geschikt was voor open en closed loop AC motorenservomotoren en als regeneratieve regelaar.

Een professioneel team met Expertise

Wij bestaan uit een fantastisch team met gedreven mensen, elk met zijn of haar eigen expertise. Wij helpen u om de beste oplossing voor uw applicatie samen te stellen uit de zeer complete productrange elektrische aandrijftechniek. Met ons team en onze producten gaan wij samen met u ‘van droom naar resultaat’.

24/7 bereikbaar voor u

Met een goede voorraad bedienen we de markt snel en ‘Just In Time’. Een eigen reparatieafdeling zorgt voor een adequate analyse en gedegen oplossing. Onze engineers ontwerpen en realiseren complete projecten, van omschrijving tot schemapakket, het bouwen van de panelen en het schrijven van software. Een team met service engineers staat paraat om te ondersteunen op locatie. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Control Techniques overview

Afbeelding: overview Control Techniques