Nidec Netherlands B.V.

Gelijkstroomregelaars en -motoren

De Control Techniques Mentor MP is de derde generatie digitale gelijkstroomregelaars, voorzien van geïntegreerde veldregelaar, onboard CODESYS PLC, Modbus RTU en uit te breiden met diverse veldbussen. 

Lees meer..

Kies voor de hoogste kwaliteit gelijkstroommotor

Bij Nidec Netherlands vindt u de beste kwaliteit gelijkstroommotor en gelijkstroomregelaar. Wij snappen als geen ander dat een goede motor essentieel is voor het goed functioneren van uw producten. U wilt uw klanten immers een goed werkend apparaat kunnen leveren. Of in uw bedrijf gebruik maken van machines die doen wat ze moeten doen om uw productieproces te waarborgen. Wij willen daar graag een belangrijke bijdrage aan leveren. Ons bedrijf is met trots marktleider in deze branche. Dat zijn we natuurlijk niet zomaar geworden. Uitstekende service en een assortiment van absolute A-kwaliteit hebben hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. Laat u overtuigen van onze gelijkstroommotoren en gelijkstroomregelaars en bekijk hier de productspecificaties.

De geschiedenis van de gelijkstroommotor

De gelijkstroommotor werd al in 1832 ontwikkeld. Maar toen kon elektrische stroom alleen nog worden geleverd door zogenaamde Volta-zuilen, de voorloper van de batterij. Daardoor was het niet mogelijk om deze vinding breed toe te passen. Daar kwam later in de 19e eeuw verandering in toen Hyppolite Fotaine, een industrieel uit Frankrijk, de gelijkstroommotor ‘herontdekte’ en toepaste. Hij deed dit samen met de Belgische ingenieur Zénobe Gramme, die aan de wieg stond van de Gramme-dynamo. Deze innovaties zouden veel invloed hebben op de verdere industrialisering in de wereld.

De specificaties van de gelijkstroommotor

Wij zijn dealer van de LSK gelijkstroommotor Leroy-Somer. Deze krachtige gelijkstroommotor heeft een overload van maar liefst 200%. Deze motor is met een groot aantal opties leverbaar. U kunt uw wensen kenbaar maken bij het aanvragen van uw vrijblijvende offerte. Deze gelijkstroommotoren worden ingezet in een breed scala van industrieën, zoals de staalindustrie, rubberindustrie en papierindustrie. Daarnaast vindt u ze terug in onder andere skiliften en havenkranen. Dit toont aan hoe krachtig deze motoren zijn. Hun betrouwbaarheid is ongeëvenaard.

De beste gelijkstroomregelaar

Bij Nidec Netherlands vindt u de Mentor MP gelijkstroomregelaar van Control Techniques. Deze regelaar is van de derde generatie en voorzien van de nieuwste technieken. Toepasbaar op diverse machines. U kunt de gelijkstroomregelaar bedienen met een app die ook de meest voorkomende storingsmeldingen bevat met mogelijke oplossingen. Daarnaast bevat de app de belangrijkste aansluitschema’s zodat u direct aan de slag kunt met de regelaar. Als u desondanks nog vragen heeft dan kunt u hiervoor uiteraard terecht bij de klantenservice van Nidec Netherlands.

Bestel uw gelijkstroommotor of gelijkstroomregelaar voor de beste prijs

Heeft u interesse in de beste en meest betrouwbare gelijkstroommotor? Of bent u op zoek naar een gelijkstroomregelaar die is uitgerust met de nieuwste technologie? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Nidec Netherlands. U kunt hiervoor direct contact met ons opnemen. Als u instemt met de offerteprijs dan zorgen wij voor snelle uitlevering van uw order. Als u aanpassingswensen heeft dan kunt u deze vermelden in uw orderaanvraag. Wij zorgen er dan voor dat deze worden meegenomen. Heeft u nog vragen voordat u een offerte aanvraagt? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. U kunt voor deskundig advies altijd contact opnemen met onze klantenservice. Gebruik hiervoor bij voorkeur ons contactformulier. Als u dit volledig invult kunnen wij u snel helpen.