Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Industrial Solutions

Nidec Industrial Solutions is een Italiaanse multinational met haar hoofdkantoor in Milaan. Nidec Industrial Solutions is sinds 2012, door de overname van Ansaldo Sistemi Industriali door Nidec Corporation, actief op het gebied van electrical engineering, het ontwerpen en fabriceren van elektrische motoren en generatoren, power electronics, complete voedingsspanningsunits voor electrolyser stacks en een compleet portfolio om alle denkbare elektrische voertuigen (ultrasnel) op te laden. Daarnaast bieden we turn-key oplossingen binnen de elektrificatie van de scheepvaart, zowel schepen als havens. Onze focus ligt op het engineeren en leveren van elektrische installaties, die het energieverbruik optimaliseren.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Jan de Witte, Business Unit Leader Benelux – Nidec Industrial Solutions. Hij is bereikbaar via e-mail jan.dewitte@mail.nidec.com en via ons algemene nummer 0184-420555.

Industrial Solutions - Hydrogen
Hydrogen

De groene waterstofsector heeft een strategische positie in het toekomstige Europese energiescenario. Dankzij de groeiende investeringen die door de Europese Unie zijn aangekondigd, zal deze positie verder worden verstrekt.

Nidec Industrial Solutions is niet nieuw op de waterstofmarkt en heeft een groot aantal Power Supply Units geleverd voor groene waterstof PEM-electrolyser systemen in heel Europa. Deze aanzienlijke ervaring heeft geleid tot het ontwerp van een zeer kosteneffectieve, compacte, modulaire unit met een hoge mate van betrouwbaarheid en efficiëntie, gebaseerd op Nidec-converters en vermogensregelsystemen.

Een oplossing die de consolidatie benadrukt van het aanbod van Nidec Industrial Solutions gericht op nieuwe energiesectoren.

Industrial Solutions - EV Charging
EV Charging

Voortbouwend op een sterke positie in de energie- en automobielindustrie biedt Nidec Industrial Solutions state-of-the-art ultrasnelle laadoplossingen die passen bij de voertuigen op de weg van vandaag en morgen.

Toekomstbestendige investeringen in infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen betekent dat een volledig elektrische wereld nooit dichterbij was dan nu.

Met de ultrasnelle oplaadsystemen van Nidec kunt u uw investering in de loop van de tijd aanpassen aan de groeiende behoeften.

Onze grondige kennis van elektrische voertuigen, energieopslag en vermogenselektronica maken onze systemen de meest betrouwbare op de markt op het gebied van prestaties en veiligheid.

Zelfs als uw aansluiting op het elektriciteitsnet beperkt is, biedt Nidec Industrial Solutions oplossingen om met hoog vermogen (300 kW) ultrasnel te laden.

Industrial Solutions - Smart Micro-Grid Solutions
Smart Micro-Grid Solutions

Verduurzaming is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het energiegebruik neemt met de dag toe en de fossiele brandstoffen nemen af. Afhankelijkheid van energievormen leidt tot nieuwe uitdagingen die innovatieve oplossingen vragen.

Ontwikkelingen op gebied van wind- en zonne-energie leveren ons “groene stroom” maar onze infrastructuur kan de toenemende vraag van elektriciteit niet meer aan. Lokale opwekking biedt uitkomst, maar introduceert ook nieuwe uitdagingen. Een uitdaging die u als ondernemer bezighoudt.

Nidec Industrial Solutions kan u hierbij ondersteunen. Wij bieden oplossingen in de vorm van Smart Micro-Grid Solutions. Een Micro-Grid is niets meer dan een lokaal elektriciteitsnetwerk dat voorziet in uw behoefte aan elektrische energie. De energiestomen worden beheerd door ons systeem en zorgen voor een goede balans tussen het elektriciteitsnet en lokale opwekking uit wind- en / of zonne-energie in combinatie met energieopslag in batterijsystemen. Ook uw wens naar EV laadsystemen voor elektrificatie van uw wagenpark en andere elektrische transportmiddelen is onderdeel van onze Micro-Grid oplossingen. Een stap naar onafhankelijkheid met een hoge mate van zekerheid.

Industrial Solutions - Marine
Marine

Transport over water is eeuwen oud en niet weg te denken uit onze maatschappij. Door de vraag van goederen en middelen neemt deze vorm van transport alleen maar toe. Technische ontwikkelingen moeten bijdragen om de uitstoot van de vaartuigen te reduceren en onze aarde te beschermen. Ontwikkelingen op het gebied van elektrificatie is hier het sleutelwoord.

Onze technische capaciteiten, samen met onze producten, stellen ontwerpers van dergelijke systemen in staat om de doelstellingen te behalen. Nidec Industrial Solutions biedt een breed scala aan hoogwaardige elektrische producten om elektrificatie van vaartuigen te realiseren. Dit gecombineerd met onze jarenlange technische ervaring biedt standaard of “tailor made” oplossingen voor laag- en hoogspanning. Uw uitdaging is onze oplossing naar een schonere transportwereld.