Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Hydrogen

De Groene Revolutie in waterstof: Nidec Industrial Solutions levert kosteneffectieve en betrouwbare Power Supply Units voor PEM-electrolyser systemen

Leid de Groene Waterstofrevolutie met Nidec Industrial Solutions

De groene waterstofsector speelt een strategische rol in het toekomstige Europese energiescenario. Met de groeiende investeringen die door de Europese Unie zijn aangekondigd, zal deze sector alleen maar verder versterkt worden.

Betrouwbare en efficiënte Power Supply Units

Bij Nidec Industrial Solutions hebben we een gevestigde positie op de waterstofmarkt en hebben we talloze Power Supply Units geleverd voor groene waterstof PEM-electrolyser systemen in heel Europa. Onze uitgebreide ervaring heeft geleid tot het ontwerp van een zeer kosteneffectieve, compacte en modulaire unit met een hoge mate van betrouwbaarheid en efficiëntie, gebaseerd op Nidec-converters en vermogensregelsystemen.

Met deze oplossing benadrukken we onze focus op nieuwe energiesectoren en dragen we bij aan de consolidatie van het aanbod van Nidec Industrial Solutions.

Versnel de Groene Waterstofrevolutie

Als u op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte Power Supply Units voor uw groene waterstofproject, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe onze expertise en geavanceerde technologie u kunnen helpen om de Groene Revolutie in waterstof te realiseren.

Neem direct contact op
5425-hydrogen.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive