Nidec Netherlands B.V.

Marine

Marine Elektrificatie - Een Stap naar een Schonere Transportwereld

Elektrificatie van vaartuigen: Een cruciale stap naar duurzaam transport over water

Transport over water is een eeuwenoude en onmisbare vorm van transport in onze maatschappij. Met de groeiende vraag naar goederen en middelen neemt de behoefte aan deze vorm van transport alleen maar toe. Om onze planeet te beschermen, is het van cruciaal belang dat technische ontwikkelingen bijdragen aan het verminderen van de uitstoot van vaartuigen. In dit opzicht speelt elektrificatie een sleutelrol.

Op maat gemaakte oplossingen voor een schonere transportwereld

Bij Nidec Industrial Solutions begrijpen we de urgentie van deze uitdaging. Daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige elektrische producten die specifiek zijn ontworpen om de elektrificatie van vaartuigen te realiseren. Met onze jarenlange technische ervaring kunnen we standaardoplossingen leveren, maar ook maatwerk bieden op het gebied van zowel laag- als hoogspanningssystemen. Onze missie is om uw uitdagingen aan te pakken en bij te dragen aan een schonere transportwereld.

Kies voor duurzame marine elektrificatie-oplossingen en bouw mee aan een schonere toekomst voor de transportsector

Door te kiezen voor marine elektrificatie-oplossingen van Nidec Industrial Solutions, maakt u een bewuste keuze voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Samen kunnen we de uitstoot van vaartuigen verminderen en een positieve impact hebben op het behoud van onze aarde. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze hoogwaardige producten en technische expertise u kunnen helpen bij het realiseren van een schonere toekomst voor de transportsector.

5424-marine.jpg
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive