Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Smart Micro-Grid Solutions

Verduurzaming is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het energiegebruik neemt met de dag toe en de fossiele brandstoffen nemen af. Afhankelijkheid van energievormen leidt tot nieuwe uitdagingen die innovatieve oplossingen vragen.

Ontwikkelingen op gebied van wind- en zonne-energie leveren ons “groene stroom” maar onze infrastructuur kan de toenemende vraag van elektriciteit niet meer aan. Lokale opwekking biedt uitkomst, maar introduceert ook nieuwe uitdagingen. Een uitdaging die u als ondernemer bezighoudt.

Nidec Industrial Solutions kan u hierbij ondersteunen. Wij bieden oplossingen in de vorm van Smart Micro-Grid Solutions. Een Micro-Grid is niets meer dan een lokaal elektriciteitsnetwerk dat voorziet in uw behoefte aan elektrische energie. De energiestomen worden beheerd door ons systeem en zorgen voor een goede balans tussen het elektriciteitsnet en lokale opwekking uit wind- en / of zonne-energie in combinatie met energieopslag in batterijsystemen. Ook uw wens naar EV laadsystemen voor elektrificatie van uw wagenpark en andere elektrische transportmiddelen is onderdeel van onze Micro-Grid oplossingen. Een stap naar onafhankelijkheid met een hoge mate van zekerheid.

Neem direct contact op
5426-smart-micro-grid-solutions.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive