Nidec Netherlands B.V.

Smart Micro-Grid Solutions

Smart Micro-Grid Solutions voor Duurzame Energieopwekking en Elektrificatie

Innovatieve Smart Micro-Grid Solutions voor duurzame energieopwekking en elektrificatie.

Verduurzaming is een onmisbaar onderdeel geworden van onze maatschappij. Terwijl het energiegebruik stijgt, nemen de fossiele brandstoffen af. Deze afhankelijkheid van traditionele energiebronnen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee die vragen om innovatieve oplossingen.

Realiseer duurzame energieoplossingen

Bij Nidec Industrial Solutions begrijpen we deze uitdagingen en kunnen we u ondersteunen. Onze Smart Micro-Grid Solutions bieden oplossingen voor deze nieuwe energielandschappen. Een Micro-Grid is een lokaal elektriciteitsnetwerk dat voorziet in uw behoefte aan elektrische energie.

Optimaliseer uw energie-onafhankelijkheid

Ons systeem beheert de energiestromen en zorgt voor een optimale balans tussen het elektriciteitsnet en lokale opwekking uit wind- en/of zonne-energie, in combinatie met energieopslag in batterijsystemen. Bovendien omvat ons aanbod ook EV-laadsystemen voor de elektrificatie van uw wagenpark en andere elektrische transportmiddelen. Dit stelt u in staat om een stap te zetten naar onafhankelijkheid met een hoge mate van zekerheid.

Creëer een groene toekomst met onze Smart Micro-Grid Solutions

Met onze Smart Micro-Grid Solutions kunt u profiteren van duurzame energieopwekking en elektrificatie. We bieden innovatieve oplossingen die bijdragen aan een groene toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze expertise op het gebied van smart micro-grid oplossingen u kan helpen bij het realiseren van duurzame energie en elektrificatie voor uw bedrijf.

5426-smart-micro-grid-solutions.jpg
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive