Nidec Netherlands B.V.

Leroy-Somer

Leroy-Somer is een internationale producent en leverancier van motoren, (motor)reductoren en generatoren. Vanuit strategische geplaatste productie- en distributiecentra in Europa zijn producten zeer snel en veelal uit voorraad leverbaar.

Assortiment: AC MotorenDC MotorenMotorreductoren | Generatoren

Lees meer..
Vorige1

Geschiedenis van leroy-somer

Om de plaatselijke papierfabriek in Angoulême te bedienen richtte Marcellin Leroy in 1919 een handel in elektrisch materiaal op. Al snel werden ook de eerste elektrische motoren gebouwd. Na het samengaan met het bedrijf ‘Somer’ in 1967 ontstond Leroy-Somer.

zeer brede Productrange

Leroy-Somer beschikt over een zeer brede productrange, bestaande uit onder andere AC motoren, DC motoren, servomotoren,  industriële permanent magneet motoren, (motor)reductoren, remmotoren, liftmotoren, motoren met opgebouwde frequentieregelaar en is ook wereldwijd marktleider in generatoren. Naast het leveren van standaard producten ontwikkelt Leroy-Somer ook klantspecifieke oplossingen.

Een professioneel team met Expertise

Wij bestaan uit een fantastisch team met gedreven mensen, elk met zijn of haar eigen expertise. Wij helpen u om de beste oplossing voor uw applicatie samen te stellen uit de zeer complete productrange elektrische aandrijftechniek. Met ons team en onze producten gaan wij samen met u ‘van droom naar resultaat’.

Snelle levering dankzij Express Availability programma

Om in Europa snelle levering van producten te kunnen garanderen is het ‘Express Availability’ programma opgestart. Op centrale plaatsen is voorraad beschikbaar om bijvoorbeeld in geval van calamiteiten snel een product te kunnen krijgen. In het Automation Centre in Sliedrecht zijn product experts aanwezig die u kunnen helpen om het juiste product te selecteren en om de levertijd uit voorraad te adviseren.

Leroy Somer overview