Nidec Netherlands B.V.

Motorreductoren

Nidec levert Leroy-Somer AC motorreductoren in diverse uitvoeringen: axiaal, haaks, parallel en types: helisch, worm/wiel en planetair. Met het brede AC motoren pakket waaronder de IMfinity® kunnen de motorreductoren voor diverse ATEX omgevingen worden samengesteld of specifiek worden uitgelegd voor frequentiegeregelde toepassingen door gebruik te maken van de Commander ID300/302.

Lees meer..

veelzijdige Helische motorreductoren

Motorreductoren voorzien van helische tandwielen zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:

  • Compabloc: met axiaal uitgaande as
  • Orthobloc: met haakse uitgaande as
  • Manubloc: met parallel uitgaande volle as, holle as of krimpschijf
  • Poulibloc: opsteek reductiekast met parallel uitgaande as 

Verschillende varianten zijn voorzien van een frequentieregelaar.

MOTORreductor VOOR veilig gebruik in EEN ATEX OMGEVING

Combinaties van een helische reductor met de FLSD AC motor of (F)LSPX AC motor kunnen worden in gezet voor ATEX stof omgeving 21 en 22 en gas omgeving 1 en 2.

FREQUENTIEGEREGELDE uitvoeringen bieden meer flexibiliteit

Door de IMfinity® AC motorCommander ID300, Commander ID302 of LSHRM Dyneo+® Hybride Reluctance AC motor toe te passen kunnen de helische motorreductoren nog specifieker worden ingezet bij frequentiegeregelde toepassingen. 

kosteneffectieve worm/wiel MOTORREDUCTOR

De Multibloc is een kosteneffectieve worm/wiel motorreductor. Ook beschikbaar voor frequentiegeregelde toepassingen en ATEX omgevingen.

EENVOUDIG ZELF SAMENSTELLEN MET CONFIGURATOR

Met de Leroy-Somer configurator kan eenvoudig een reductor worden geconfigureerd waarbij ook een datasheet, de afmetingen, CAD tekeningen en een STEP file kunnen worden gegenereerd.