Nidec Netherlands B.V.

Leroy-Somer Multibloc

Nidec levert Leroy-Somer Multibloc motorreductoren in verschillende types. Deze motorreductoren zijn voorzien van een worm / wiel met een haakse uitgang. 

Lees meer..

De Multibloc is een praktische motorreductor

De Leroy-Somer Multibloc is een praktische motorreductor met worm / wiel en haakse uitgang. Wanneer u zoekt naar een duurzame motorreductor voor het terugbrengen van het toerental van uw elektromotor naar een specifiek aantal omwentelingen per minuut, dan is de Leroy-Somer Multibloc een uitstekende keuze.

LEROY-SOMER multibloc varianten

Nidec is uw betrouwbare partner voor de aanschaf van diverse motorreductoren, in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Binnen ons ruime assortiment vindt u diverse varianten van de Leroy-Somer AC motorreductor, waaronder:

De overbrenging en het maximaal vermogen (kW) zijn per uitvoering verschillend.

Leroy-Somer Multibloc voordelen

De Leroy-Somer Multibloc biedt interessante voordelen, die beginnen bij de geluidsproductie.

  • Deze variant is voorzien van een innovatieve worm- en wieltechnologie die kan worden omschreven als ‘ultra stil’.
  • Het model is optimaal bestand tegen zowel trillingen als schokken. Het frame, vervaardigd uit geribbeld gietijzer, is hier speciaal voor ontworpen.
  • De Leroy-Somer Multibloc motorreductor biedt een ruime verscheidenheid aan oplossingen op het gebied van montage. De compacte modulaire montage biedt optimaal gemak.
  • Deze Leroy-Somer Multibloc motorreductor maakt het mogelijk om voortdurend wijzigingen aan te brengen in het toerental, op eenvoudige en efficiënte wijze.

gebruiksgemak en kwaliteit

U kunt rekenen op optimaal gebruiksgemak en een lange levensduur van de Leroy-Somer Multibloc motorreductor. De kwaliteit ligt hoog, zoals van het merk verwacht mag worden, en de prestaties zijn optimaal.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u ook gebruik gaan maken van de Leroy-Somer Multibloc motorreductor? Dan bent u bij Nidec van harte welkom. U kunt bij ons de Leroy-Somer Multibloc reductor of de Multibloc met Commander ID300 motorreductor kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard kunt u hiervoor direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

EENVOUDIG ZELF SAMENSTELLEN MET CONFIGURATOR

Met de Leroy-Somer configurator kunt u eenvoudig zelf een Leroy-Somer Multibloc configureren waarbij ook een datasheet, de afmetingen en CAD tekeningen kunnen worden gegenereerd.

Neem Contact met ons op bij vragen

Wilt u eerst meer informatie of advies over de Multibloc motorreductor Leroy-Somer? Neem dan gerust contact met ons op.