Nidec Netherlands B.V.

Onboard Oscilloscoop

Een onboard oscilloscoop is een krachtige ingebouwde functie in frequentieregelaars en servoregelaars die realtime signaalbewaking en diagnostiek mogelijk maakt. Het stelt gebruikers in staat om elektrische signalen en golfvormen direct op het regelaarscherm te bekijken en analyseren, waardoor problemen snel kunnen worden geïdentificeerd en opgelost.

Lees meer..

Belangrijkste voordelen:

  • Realtime signaalbewaking: met een onboard oscilloscoop kunt u elektrische signalen in realtime bekijken, waardoor u direct inzicht krijgt in de prestaties van uw regelaar.
  • Snelle diagnostiek: het stelt u in staat om problemen en storingen in uw regelsysteem snel te diagnosticeren, wat kostbare stilstandtijd minimaliseert.
  • Efficiënte probleemoplossing: door gedetailleerde golfvormen te analyseren, kunt u de oorzaak van problemen nauwkeurig vaststellen en effectieve oplossingen implementeren.
  • Optimalisatie van prestaties: met de onboard oscilloscoop kunt u de prestaties van uw frequentieregelaar of servoregelaar finetunen voor maximale efficiëntie.
  • Geschikt voor diverse toepassingen: deze functie is waardevol in industriële sectoren zoals machineautomatisering, productielijnen, motion control en meer.

Toepassingen:

Onboard oscilloscopen vinden hun toepassing in een breed scala aan industriële omgevingen waar frequentieregelaars en servoregelaars worden ingezet. Ze zijn met name nuttig voor het bewaken en optimaliseren van motoraandrijvingen, regelsystemen en positioneringsapparatuur.

Verbeter uw regelsysteem met onboard oscilloscoop

Optimaliseer de prestaties van uw frequentieregelaars en servoregelaars met de kracht van een onboard oscilloscoop. Het biedt de mogelijkheid om problemen proactief aan te pakken en uw systeem naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over deze waardevolle functie en hoe deze uw toepassingen kan verbeteren.