Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

AI-Adapters

Op de Commander C en de Unidrive M100-M400 kan 1 AI-Adapter worden toegepast. Op de Unidrive M100/M101 kunnen geen AI-485 modules worden gebruikt.

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive
 
AI-Adapters - AI-485 Adapter

AI-485 Adapter

Modbus RTU / RS485 Adapter
 
AI-Adapters - AI-485 24 V Adapter

AI-485 24 V Adapter

Modbus RTU Adapter met 24 V backup
 
AI-Adapters - AI-Backup Adapter

AI-Backup Adapter

24 V backup en SD kaart slot
 
AI-Adapters - AI-Smart Adapter

AI-Smart Adapter

24 V backup en SD kaart slot inclusief 4 GB SD kaart

AI-Adapters voor verschillende Frequentieregelaars

Ons assortiment AI-Adapters is geschikt voor meerdere Frequentieregelaars in de range Commander C en Unidrive M. U heeft de optie uit de AI-Smart Adapter, AI-Backup Adapter, AI-485 Adapter en de AI-485 24 V Adapter.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Ons uitgebreide assortiment aan opties en accessoires is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften voor een efficiënte technische integratie en optimalisatie van uw systemen. Van Apps en PC Tools tot modules en adapters, wij bieden alles wat u nodig heeft om het meeste uit uw technische installaties te halen.

MODULES EN ADAPTERS VOOR FLEXIBELE CONFIGURATIES

Ontdek de diverse modules en adapters die ontworpen zijn om een vlotte communicatie en integratie binnen uw technische systemen te garanderen. De compatibiliteit van onze SI-ModulesSM-ModulesCI-AdaptersKI-Adapters en AI-Adapters met een verscheidenheid aan systemen maakt een flexibele configuratie mogelijk, terwijl ze de efficiëntie en functionaliteit van uw apparatuur verbeteren. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de juiste oplossingen voor uw technische behoeften bij Nidec Netherlands B.V.

GRAAG HELPEN WE U VERDER

Bij het kiezen van de juiste AI-Adapters kan wat extra hulp of advies soms goed van pas komen. We staan dan ook voor u klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte match voor uw technische behoeften. Heeft u vragen of behoefte aan expertise? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Ons deskundige team staat gereed om u te helpen.