Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

KI-Adapters

Op de Unidrive M600-M700/M701/M702, Powerdrive F300, Pump Drive F600, HVAC Drive H300 en Elevator Drive E300 kan 1 KI-Adapter worden toegepast in plaats van het keypad.

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive
 
KI-Adapters - KI-485 Adapter

KI-485 Adapter

Modbus RTU Adapter met 2 poorten
 
KI-Adapters - KI-Keypad Blanking Cover

KI-Keypad Blanking Cover

Blindplaat

OPTIES EN ACCESSOIRES

Ons uitgebreide assortiment aan opties en accessoires is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften voor een efficiënte technische integratie en optimalisatie van uw systemen. Van Apps en PC Tools tot modules en adapters, wij bieden alles wat u nodig heeft om het meeste uit uw technische installaties te halen.

MODULES EN ADAPTERS VOOR FLEXIBELE CONFIGURATIES

Ontdek de diverse modules en adapters die ontworpen zijn om een vlotte communicatie en integratie binnen uw technische systemen te garanderen. De compatibiliteit van onze SI-ModulesSM-ModulesCI-AdaptersKI-Adapters en AI-Adapters met een verscheidenheid aan systemen maakt een flexibele configuratie mogelijk, terwijl ze de efficiëntie en functionaliteit van uw apparatuur verbeteren. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de juiste oplossingen voor uw technische behoeften bij Nidec Netherlands B.V.

GRAAG HELPEN WE U VERDER

Bij het kiezen van de juiste KI-Adapters kan wat extra hulp of advies soms goed van pas komen. We staan dan ook voor u klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte match voor uw technische behoeften. Heeft u vragen of behoefte aan expertise? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Ons deskundige team staat gereed om u te helpen.