Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Commander C nu met 5 jaar garantie

Control Techniques introduceert een gratis vijfjarige garantietermijn voor de universele Commander frequentieregelaars. 

Iedereen die nu een Commander frequentieregelaar koopt, kan via registratie zijn productgarantie van standaard twee jaar gratis verlengen naar vijf jaar. 

De nieuwe aanbieding geldt voor de universele Commander C200 en C300 frequentieregelaars. Uitgangspunten voor de ontwikkeling van deze frequentieregelaars zijn gemakkelijke set-up en installatie. Dankzij een on-board PLC hebben beide apparaten ingebouwde intelligentie, waardoor de noodzaak van een externe controller vervalt. De producten hebben een vermogensbereik van 0,25 kW tot 132 kW waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen van lage tot hoge vermogens. De Commander C is bekend om zijn robuuste ontwerp en veerkracht in veeleisende omgevingen en heeft hierdoor de kleinste voetafdruk in zijn klasse. Wat hem ideaal maakt voor machinefabrikanten en OEM'ers (Original Equipment Manufacturers). Voor meer complexere toepassingen zijn beide modellen compatibel met de plug-in optiemodules van Control Techniques.

 Anthony Pickering, president van Control Techniques verklaarde: “Het uitbreiden van de garantieperiode van onze Commander-serie geeft een signaal van vertrouwen in het product af en biedt gebruikers extra veiligheid. Wij zijn dan ook bijzonder trots om in een positie te verkeren dit aan te kunnen bieden.”

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

4345-commander-c-5-jaar-garantie.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive