Nidec Netherlands B.V.

Control Techniques frequentieregelaars DNV GL gecertificeerd

De Control Techniques Commander C en F600 frequentieregelaars hebben sinds december 2020 het DNV GL marine type approval certificaat. Dankzij deze certificering zijn zowel de Commander C en F600 als de Unidrive M600 en M700 frequentieregelaars gecertificeerd voor de maritieme/offshore markt. 

DNV
De DNV GL organisatie staat binnen de maritieme markt bekend als een organisatie die de lat hoog legt als het gaat om aspecten die bij maritieme toepassingen van groot belang zijn. Het productieproces van de Commander C en F600 Pump regelaar voldoet aan de DNV GL eisen met betrekking tot controle op componentniveau, assemblage proces, deeltest, final test en het hebben van een wereldwijde productiestandaard en inzichtelijkheid op de meerdere productielocaties in de wereld die Control Techniques, onderdeel van Nidec, heeft.

Commander C frequentieregelaar
De Commander C range is een serie universele frequentieregelaars met een vermogensbereik van 0,25 tot 132 kW.

F600 Pump frequentieregelaar
De nieuwe F600 frequentieregelaar is onderdeel van de specialistische, industrie specifieke regelaars van Control Techniques. De regelaar is voor pomptoepassingen en heeft een breed vermogensbereik van 1,1 kW tot zelfs 2,8 MW.

Met dit DNV GL maritieme type approval certificaat is een belangrijke stap gezet voor het toepassen van de Commander C en F600 Pump frequentieregelaars van Control Techniques binnen de wereldwijde maritieme/offshore markt.

 

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

4943-dnv.jpg
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive