Nidec Netherlands B.V.

Control Techniques viert 50 jaar innovatie

Het Control Techniques partnernetwerk is opgericht om onze relaties van elke omvang, in alle sectoren en overal in de Benelux zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Nu én in de toekomst.

In de beginjaren van Control Techniques werkten we samen met een klein aantal partners om met name bedrijven in de noordelijke provincies te bedienen. Tegenwoordig is het partnernetwerk enorm uitgebreid en een volwaardig verlengstuk geworden van Control Techniques in Sliedrecht.

Wie zijn dan onze partners? Ons partnernetwerk in de Benelux bestaat uit: Cincotech, Dynetics, ERIKS (NL en België), IP Duursma, IP Sanders, Motoren Francoys (België), Optimum Elektrotechniek, PLC Direct Benelux, Salden Elektro en Sikking Controls.

Onze collega Bart van Deursen onderhoudt als Business Development Manager Distributie alle cont(r)acten met onze partners, biedt ondersteuning op maat en zorgt voor alle training en tools.

Control Techniques is één van de vier Business Units van Nidec Netherlands B.V. Overigens bestaan zowel Nidec als Control Techniques dit jaar 50 jaar!

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

5366-log-ct-50-rgb.jpg
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive