Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Control Techniques wint wereldberoemde designprijs

Control Techniques wint dit jaar de wereldberoemde iF DESIGN AWARD. Het winnende product in de productcategorie Industry/Tools is de Commander S met de Marshal app. 

Over iF DESIGN AWARDS
Sinds 1954 organiseert het iF International Forum Design GmbH ieder jaar de iF DESIGN AWARD. IF Design is wereldwijd bekend als één van de belangrijkste designprijzen.  IF erkent designprestaties in alle disciplines, waaronder product-, verpakkings-, communicatie- en serviceontwerp, architectuur en interieurarchitectuur en professioneel concept, gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI). Alle bekroonde inzendingen worden weergegeven op www.ifdesign.com en gepubliceerd in de iF Design App.

De concurrentie was intens…
Commander S en de bijbehorende Marshal app overtuigden de 132-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts van over de hele wereld, met hun moderne ontwerp en innovatieve technologie, inclusief NFC-technologie. De concurrentie was intens: bijna 11.000 inzendingen uit 57 landen hoopten de award te winnen.Commander S is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Control Techniques heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van de gebruikers en is met een passende oplossing gekomen. Gebruikers willen een frequentieregelaar die snel is te installeren, gemakkelijk in bedrijf is te stellen en betrouwbaar is. Dit is hoe Commander S aan die behoeften voldoet:

Snel te installeren
De Commander S micro frequentieregelaar is eenvoudig te installeren. De klemmenstroken zijn makkelijk toegankelijk en de click-on/click-off DIN-railmontage vereenvoudigt de installatie. 

Eenvoudig in bedrijf te stellen
In een ogenblik ingeregeld met de Marshal app. U regelt de Commander S eenvoudig in met inregelroutines. Dit scheelt u tijd, energie en geld.  De app is gratis en de gegevensoverdracht tussen het mobiele apparaat en de Commander S wordt mogelijk gemaakt door NFC-technologie.

Betrouwbaarheid
De aanraakveilige klemmenstroken zorgen voor een veilige bediening. 100% conformal coating garandeert bescherming tegen vocht, corrosie en stof en blijven werken in default maakt continubedrijf mogelijk tijdens ongewone belastingen of bedrijfsomstandigheden. Bovendien wordt de Commander S geleverd met gratis 5 jaar garantie.

Dit is een geweldige prestatie voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling en productie van de nieuwe en innovatieve  Commander S micro frequentieregelaar van Control Techniques. Een mijlpaal om trots op te zijn.

Meer informatie over de Commander S is te vinden op iFDesign.com

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

 

5238-frame-if-design-award.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive