Nidec Netherlands B.V.

Corine en Lorens 25 jaar in dienst

Een feestelijke mijlpaal voor twee collega’s van Control Techniques. De 14e en 15e collega die 25 jaar in dienst zijn. Corine van Muijlwijk - de Ruijter in november 2020 en deze maand komt daar Lorens Albinus bij. In 1995 en 1996 zijn zij bij Control Techniques aan de Marisstraat in Sliedrecht begonnen. Control Techniques groeide uit haar jasje en in 2001 verhuisden beide collega’s mee naar ons huidige pand aan de Kubus in Sliedrecht. 

Corine kreeg na haar start als secretaresse al snel te maken met het maken en bewaken van de ISO-documenten, waarna ze ging werken als directiesecretaresse en leidinggevende van het secretariaat werd. Vanaf 2000 is zij verantwoordelijk voor alle HR zaken bij Nidec Netherlands B.V. Naast de HR taken was ze betrokken bij het organiseren van ontelbaar veel leuke personeelsavonden. 

Lorens begon als service engineer en heeft veel reizen in binnen- en buitenland gemaakt voor en met onze klanten. Van 2004 tot 2016 was hij als Project Manager verantwoordelijk voor projecten, engineering en systeembouw en vanaf 2016 is hij verantwoordelijk voor het gehele technisch team van onze vestiging in Sliedrecht.

Beide collega’s zijn op afstand en via een digitaal feestje in het zonnetje gezet.

 

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

 

 

4933-jubileum-co-la.jpg
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive