Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Nidec op Aqua Nederland Vakbeurs

Evenementhal Gorinchem is van dinsdag 19 maart tot en met donderdag 21 maart the place to be voor iedereen die in de waterwereld werkt. Tijden: van 10:00 tot 18:00 uur.

WELKOM BIJ NIDEC OP STAND C.109
Nidec presenteert de Commander C frequentieregelaar, de zesde generatie Commander regelaar van Control Techniques. De Commander serie omvat twee typen open loop frequentieregelaars. De Commander C200 is geschikt voor een breed scala aan standaard toepassingen. De Commander C300 heeft dezelfde kenmerken en functionaliteiten en heeft bovendien een dubbele Safe Torque Off (STO) ingang voor standaard veiligheidstoepassingen. 

De DFS of Dutch Free Standing is een frequentieregelaar die vrij is neer te zetten in een technische ruimte of naast uw machine of applicatie. Ook geschikt voor samenbouw met MCC. De DFS is beschikbaar in een Unidrive M en een Powerdrive F300 uitvoering. 

55 kW – 2,7 MW
Snel leverbaar
IP23, IP44, IP54

En uiteraard is er onze Intelligent Pump Control software om beginnende vervuiling te detecteren. Hierna zorgt de software voor een gerichte reiningsactie en houden wij de pomp en proces in bedrijf.

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

4030-commander-c-beurs-aqua-2019.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive