Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Nieuwe President Control Techniques: Anthony Pickering

De nieuwe president ziet het bedrijf uit Wales graag terugkeren naar de top van fabrikanten van aandrijvingen.

 Pickering: "De rol van Control Techniques in de ontwikkeling van de aandrijfmarkt is algemeen bekend. In de geschiedenis van de aandrijfmarkt kan je vele innovaties aanwijzen die door Control Techniques als eerste op de markt zijn gebracht en die we nu als vanzelfsprekend beschouwen. We hebben ambitieuze plannen. We hebben een mooi assortiment aan producten en dat moeten we luid en duidelijk communiceren. Ik heb bijna dertig jaar ervaring in de markt, dus ik weet hoe de markt werkt en wat de behoeften van de klant zijn.”

Pickering is bijna een jaar nadat het werd overgenomen door de Japanse Nidec groep van bedrijven bij Control Techniques gekomen. Hij constateert dat het land waar de producten vandaan komen steeds meer het verschil maakt. “We moeten voortbouwen op ons Brits erfgoed. Al de regelaars zijn ontworpen, getest en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Onze expert teams bieden vanuit de UK goede technische ondersteuning. Met de steun van Nidec, die Control Techniques een jaar geleden overnam, kan het in bedrijf in Newtown (Wales) bouwen op een solide basis.”

 "Mijn ambitie is om ons terug op de kaart te zetten. Aandrijftechniek zit ons in het bloed; we praten er over, leven er naar. Iedereen in dit bedrijf heeft een achtergrond in aandrijftechniek. We hebben veel gepromoveerde wetenschappers en ingenieurs al heel lang in dienst.”

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

3903-anthony-pickering.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive