Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Samenwerking Harbour Electronical Services B.V. & Nidec

Op woensdag 27 juni hebben Erik Holstein, Managing Director Harbour Electronical Services B.V. en Bastiaan Streefkerk, Business Leader Motors & Drives Nidec Leroy-Somer de samenwerking tussen beide bedrijven bekrachtigd. Dankzij deze samenwerking ontstaat er een partnerschap voor de verkoop, revisie en reparatie van elektromotoren binnen Nederland. Met de combinatie van expertises verwachten beide partijen hun marktpositie binnen Nederland sterk te verbeteren.

Nederlandse markt
Leroy-Somer is als producent en leverancier van motoren en motorreductoren actief op de Nederlandse markt. Voor revisie- en reparatiewerkzaamheden was er binnen Nederland tot nu toe nog geen passende oplossing. Dankzij de samenwerking met Harbour Electronical Services B.V. en Rotating Repairs Rotterdam B.V. worden onze gezamenlijke relaties nog sneller geholpen.

Harbour Electronical Services B.V. – Rotating Repairs Rotterdam B.V.
Harbour Electronical Services B.V. is een specialist op het gebied van reparatie, onderhoud en installatie van offshore en maritieme elektrische apparatuur. Het zusterbedrijf Rotating Repairs Rotterdam B.V. is een wikkel- en reparatiebedrijf. Samen bieden zij 24/7 reparatie en onderhoud wereldwijd.

Nidec - Leroy-Somer B.V.
Nidec is wereldleider in de productie van elektromotoren, motorreductoren, generatoren en regelaars. Meer dan 6 miljard elektromotoren in de vermogensrange van 3 watt tot 75 Megawatt worden jaarlijks ingezet in tal van toepassingen. Leroy-Somer heeft een rijke historie in elektromotoren, motorreductoren en generatoren en is opgericht in 1919. Sinds februari 2017 is Leroy-Somer onderdeel van Nidec en Leroy-Somer B.V. is sinds 1981 actief op de Nederlandse markt.

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

3895-harbour-rotating.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive