Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Spoed heet niet voor niets spoed

De samenwerking tussen Nidec vestigingen en haar klanten is een succesvolle. Ook bij spoedleveringen! 

Het contact tussen Nidec Dortmund, Duitsland en Nidec Netherlands verloopt prima. In Dortmund staat een enorme voorraad aan Leroy-Somer motoren die binnen heel Europa geleverd kunnen worden. De voorraad motoren (0,09 – 450 kW) bestaat niet alleen uit traditionele IP55 motoren, maar ook uit IP23- en remmotoren. De IP23 motoren worden onder andere veel toegepast voor industriële koeling en gebruikt door service bedrijven. 

Recent ontving Nidec Leroy-Somer een order van Facta voor een IP23-IE3 motor van 280 kW. De order kwam om 11:00 uur binnen en om 15:00 uur verliet de motor ons distributiecentrum in Dortmund. De levering vond plaats binnen 9 uur na de order. Facta kon de motor onmiddellijk plaatsen en uitlijnen. Hierdoor kon de eindklant zonder verlies van koeling verder met het produceren van vleesproducten. De snelle actie tussen Stefan Smit van Facta en onze collega Eric Haarman werd een succes voor drie partijen. 

Een andere recente spoedlevering was voor een bierproducent via onze relatie Frans Jansen, Customer Service Engineer bij GEA Refrigeration Netherlands N.V. Door de hoge temperaturen deze zomer heeft de voedingsindustrie veel koeling nodig gehad. De Leroy-Somer fabriek in Beaucourt, Frankrijk kon direct uit voorraad een tweepolige IP23 motor van 560 kW leveren. Na een technische goedkeuring van de eindklant was de motor binnen 30 uur ter plaatse. De totale tijd van aanvraag tot levering on site was 2,5 dag. Ook motoren met bouwgrootte 355 kunnen we in 2 dagen leveren op locatie. 

Als het snel moet dan kan het ook snel!

Wilt u meer informatie over de Leroy-Somer motoren, Eric Haarman is uw contactpersoon of belt u naar ons kantoor in Sliedrecht, 0184-420555.

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

4731-spoedlevering-ls.jpg

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive