Nidec Netherlands B.V.

Stage lopen bij Nidec

Stage lopen bij Nidec!

Onze stageplekken zijn de afgelopen jaren toegenomen en uitgebreid. Studenten van het MBO (niveau 3 en 4) en het HBO weten ons te vinden via tal van wegen voor diverse stageplekken van technische en niet-technische aard.

Erkend leerbedrijf
Sinds 1998 is Nidec Netherlands een erkend leerbedrijf. We zijn gestart met technische stages in de paneelbouw, op de afdeling Repairs en op de afdeling Service voor HBO studenten met een  afstudeerproject. De laatste jaren hebben we de stages uitgebreid naar andere afdelingen zoals Financiën, Office Management, HR, Order Management en Logistiek.

Het begeleiden van stagiair(e)s en afstudeerders wordt breed gedragen binnen Nidec Netherlands; een deel van de huidige collega’s is zelf ooit als stagiair(e) begonnen en na het behalen van het diploma in dienst getreden. De bereidwilligheid om studenten te begeleiden is groot in ons team. Iedere stagiair(e) wordt begeleid door een stagebegeleider en doorloopt een uitgebreid inwerktraject. Afhankelijk van de functie en het niveau van de opleiding maken de stagiair(e)s kennis met alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling, werken ze aan een onderzoek of een afstudeerproject.

Het is een compliment als stagiair(e)s terugkomen met de vraag of ze ook hun afstudeerstage bij ons mogen doen.

Op dit moment hebben we twee stagiair(e)s in huis op de afdeling Logistiek en Order Management. De volgende stagiaires staan al in de startblokken. Maandag verwelkomen wij een dame op HR en een dame op Office Management. Laatstgenoemde heeft voor haar opleiding een dag meegelopen als gastvrouw op onze stand tijdens de beurs Europort in november en komt nu voor langere tijd de kneepjes van het vak leren.

Ken jij iemand of ben jij iemand die een stageplek zoekt? Wij horen graag van je. Kijk in de link voor de informatie die we van je nodig hebben om te kijken of wij jou die stageplek kunnen bieden:
https://www.nidec-netherlands.nl/over-ons/stage-bij-nidec/

Onze erkenningen en stageplaatsen kun je vinden op
www.stagemarkt.nl

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

4447-20191108-115313.jpg
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive