Nidec Netherlands B.V.

Stagiair Mitchell Borst geslaagd voor de opleiding Mechatronische Systemen

Wij zetten onze gezellige en kundige stagiair Mitchell Borst in het zonnetje. Hij is geslaagd voor zijn afstudeerstage in de paneelbouw. Hij rondt hiermee zijn opleiding Mechatronische Systemen af bij het Da Vinci College Dordrecht.

Het examen bestond uit verschillende praktijkopdrachten die hij de afgelopen 10 weken heeft uitgevoerd. Zo bouwde hij volledig zelfstandig een Control Techniques Drive Free Standing (DFS) frequentieregelaar. Ook het engineeren, tekenen, bouwen, aansluiten en testen van een schakelpaneel voor een prototype acculader hoorde tot zijn taken. De frequentieregelaar in het schakelpaneel levert DC spanning aan het accupack voor de noodvoeding van een brandblusinstallatie.

Mitchell, van harte gefeliciteerd met dit resultaat! We wensen je veel succes op het HBO.

Erkend Leerbedrijf
De jongere generatie opleiden, ze mee laten kijken én denken is waardevol. Geef ze verantwoordelijkheid en zie wat voor moois ze bouwen en bedenken. Wij blijven in stagiairs investeren samen met (hoge)scholen uit de omgeving.

Nidec Netherlands is een erkend leerbedrijf en er zijn stages beschikbaar op technische en niet-technische afdelingen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze collega Corine van Muijlwijk.

Meer Nidec nieuws? Lees hier verder

 

5764-erkend-leerbedrijf.png
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive