Nidec Netherlands B.V.

Control Techniques Digitax

Nidec levert met de Digitax-lijn een veelzijdige en krachtige serie van servoregelaars. Deze zijn geschikt voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen en bieden hoog piekkoppel en uitgebreide communicatiemogelijkheden. De serie is uit te breiden met extra modules voor meer functionaliteit en veiligheid.

Lees meer..

Ontdek de Geavanceerde Digitax Servoregelaars van Control Techniques

Wilt u toonaangevende technologie voor uw industriële toepassingen? Kies voor Digitax servoregelaars van Control Techniques. Deze geavanceerde apparatuur blinkt uit in veelzijdigheid, met modellen die variëren van de basistypes tot gespecialiseerde EtherCAT- en EZ Motion-regelaars. Elke Control Techniques Digitax regelaar is ontworpen voor maximale efficiëntie en snelle installatie, ideaal voor toepassingen die een hoge dynamische respons en piekkoppels vereisen.

Digitax HD M75X Series: Flexibiliteit en High-Performance in Eén

De Digitax HD M75X-reeks is een paradepaardje als het gaat om compacte en hoogdynamische servoregelaars. Deze reeks, behorend tot het merk Control Techniques, is perfect voor zowel enkelvoudige als meervoudige asconfiguraties. Uitgerust met de revolutionaire Ultraflow™-technologie, zorgen deze servoregelaars voor optimale prestaties en kunnen ze eenvoudig worden uitgebreid met een reeks optionele modules.

Haal het Beste uit uw Control Techniques Digitax

Maak uw Control Techniques Digitax servoregelaar completer met onze aanvullende optiemodules. Of u nu extra functionaliteiten, veiligheidsfeatures of veldbusopties nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die naadloos integreren met uw bestaande systemen.

Optimaliseer de Efficiëntie met Digitax Servoregelaars

Van Active Front End tot intelligente onboard communicatie, de Digitax servoregelaars bieden een breed scala aan geavanceerde features. Verhoog de efficiëntie van uw systemen met deze krachtige en veelzijdige oplossingen. 

Nidec: Uw Partner voor Digitax Oplossingen

Als de toonaangevende leverancier van elektrische aandrijfoplossingen in Nederland, biedt Nidec een breed scala aan Control Techniques Digitax servoregelaars. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het bieden van innovatieve oplossingen voor uw specifieke toepassingsbehoeften. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten voor uw Digitax servoregelaars van Control Techniques!