Nidec Netherlands B.V.

Control Techniques Unidrive

Nidec levert zowel veelzijdige servoregelaars met uitbreidbare opties als een breed assortiment Control Techniques frequentieregelaars, geschikt voor eenvoudige tot complexe toepassingen. Ons aanbod omvat ook servomotoren en reductoren, ondersteund door geavanceerde software en optiemodules.

Lees meer..

Verbeter de prestaties van uw apparaat met Unidrive

De Control Techniques Unidrive frequentieregelaars spelen een cruciale rol in de maakindustrie. Of het nu gaat om het aansturen van transportbanden in logistieke centra of het optimaliseren van snelheidscontroles in elektrische treinen, Unidrive staat garant voor zowel precisie als betrouwbaarheid. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij uiteraard altijd voorop. Nidec Netherlands, uw leverancier van deze regelaars, is een wereldwijde marktleider en staat bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit.

Welke Control Techniques Unidrive moet ik kiezen?

Bij het kiezen tussen een frequentieregelaar en een servoregelaar is het belangrijk om de specifieke eisen van uw toepassing te overwegen. Frequentieregelaars, zoals Unidrive, zijn ideaal voor het besturen van asynchrone of inductiemotoren en worden meestal gebruikt in toepassingen waarbij continue snelheidsregeling belangrijk is, maar extreme precisie niet cruciaal is. Denk aan pompen, ventilatoren en transportbanden. Servoregelaars bieden zeer hoge precisie en zijn geschikt voor synchrone motoren, vaak vereist in high-precision toepassingen zoals CNC-machines, robotica en automatische assemblagelijnen.

Wij helpen u graag bij uw keuze

Nidec Netherlands biedt een uitgebreid assortiment van beide types, compleet met technische specificaties, instructievideo's en doorverwijzingen voor extra informatie, zodat u eenvoudig een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u specialistisch advies nodig? Dan staat onze klantenservice klaar om u te adviseren.

Verschillende typen frequentieregelaars

Om volledig te kunnen voldoen aan de complexiteit en de eisen van uw toepassing biedt Nidec Netherlands een uitgebreid assortiment aan categorieën voor frequentieregelaars en servoregelaars:

  • General Purpose Drives: Deze drives zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan standaardtoepassingen. Zoals met ventilatoren, compressoren, pompen, transport, mixers, open loop liften en lieren.
  • Specialist Drives: Deze drives zijn gemaakt voor zeer specifieke taken binnen een grote verscheidenheid van industrieën. Ze voldoen aan unieke industriële eisen, variërend van maritieme toepassingen en energieopwekking tot high-tech fabricage.
  • High Performance Drives: Deze zijn bedoeld voor toepassingen die een hoge mate van controle en precisie vereisen, zoals in de luchtvaart of geavanceerde productiesystemen.
  • Modular Drives: Deze enkele module kan worden aangepast en uitgebreid om aan uw unieke eisen te voldoen.
  • Freestanding Drives: Deze zelfstandige eenheden zijn ideaal voor grotere industriële toepassingen die veel ruimte en kracht vereisen.
  • Servo Drives: Speciaal ontworpen voor hoge precisie en snelle reactietijden, deze drives worden meestal gebruikt in robotica en geautomatiseerde assemblagelijnen.

U kunt van deze categorieën gebruik maken om uw keuzeproces te vereenvoudigen en de drive te vinden die het beste past bij de motor en de toepassing waarvoor u het nodig heeft.

Wij helpen graag mee om van uw product een succes te maken

Bij het lanceren van een nieuw product, of het nu een complexe machine voor de maakindustrie of een geavanceerd logistiek systeem betreft, is het kiezen van de juiste frequentie- of servoregelaar cruciaal voor het succes. Control Techniques Unidrive staat bekend om zijn hoge kwaliteit en uitgebreide assortiment. Graag delen wij onze kennis en expertise om u te helpen om de Control Techniques Unidrive succesvol te implementeren binnen uw innovaties.

Bestel uw Unidrive toepassingen bij Nidec Netherlands

Of u nu op zoek bent naar een frequentieregelaar die perfect past bij uw asynchrone motor of een servoregelaar voor nauwkeurige positionering, bij Nidec Netherlands bent u aan het juiste adres. Neem contact op voor een offerte op maat en ervaar onze uitstekende service vanaf het moment van bestelling tot de snelle levering van uw product.