Nidec Netherlands B.V.
Nidec Netherlands B.V.
Kubus 155
3364 DG Sliedrecht
0184 420 555 - info.nl@mail.nidec.com
Control Techniques - Leroy-Somer
Regelaars, motoren/reductoren en generatoren

 

Servomotoren

Nidec levert naast servoregelaars ook servomotoren en servoreductoren voor een compleet servosysteem. Het assortiment bestaan uit servomotoren van Control Techniques die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo is er een compacte borstelloze servomotor en zijn er servomotoren beschikbaar voor de meer veeleisende toepassingen.

Nidec voor uw droomapplicatie

  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive
 
Servomotoren - Unimotor fm servomotor - Control Techniques

Unimotor fm servomotor - Control Techniques

AC brushless servo motor
 
Servomotoren - Unimotor HD servomotor - Control Techniques

Unimotor HD servomotor - Control Techniques

High Dynamic AC brushless servo motors
  End of Life
Servomotoren - Unimotor fm fan blown servomotor - Control Techniques

Unimotor fm fan blown servomotor - Control Techniques

AC brushless servo motor
  End of Life
Servomotoren - XVM servomotor - Control Techniques

XVM servomotor - Control Techniques

Compacte AC Brushless Servo Motors tot 11,5 Nm

UNIMOTOR FM & HD DYNAMISCHE SERVOMOTOR

De Unimotor fm (Flexible Motor) servomotor, de Unimotor fm fan blown servomotor of Unimotor HD (High Dynamic) servomotor maken samen met bijvoorbeeld de Unidrive M700 of Digitax HD M750 het servosysteem compleet. Deze servomotoren zijn compact gebouwd en beschikken over een hoge massatraagheid/koppel ratio voor zeer dynamische applicaties. Deze servomotoren van Control Techniques zijn ook leverbaar in combinatie met een servoreductor.

XVM COMPACTE SERVOMOTOR

De XVM servomotor is een compacte AC borstelloze servomotor met een lage rotormassatraagheid en een hoog piekkoppel. Deze is uitermate geschikt om te combineren met de Epsilon EP serie zoals de Epsilon EP Base of Epsilon EP programming + Ethernet. De XVM servomotor is verkrijgbaar in vier flensmaten: 40, 60, 80 en 130 mm en met een toerental van 2.000 tot 5.000 rpm.

Werking van de servomotor

Een Servomotor wordt gebruikt in feedbackcontrolesystemen zoals uitvoeractuators. Servomotoren worden niet gebruikt voor continue energieconversie. De werking van een servomotor is anders dan dat van andere elektromagnetische motoren, evenals de constructie, maar het principe is hetzelfde.  Het vermogen van een servomotor varieert van nog geen één watt tot een paar honderd watt. Servomotoren werken op zeer lage snelheid en soms zelfs op het nulpunt. 

Maak de servomotor compleet

Elke servomotor van Control Techniques beschikt over specifieke eigenschappen en de mogelijkheid om de servomotor uit te breiden met verschillende opties. De servomotor kan onder andere uitgebreid worden met een parkeerrem en een sensor. Informeer naar de mogelijkheden om de servomotor compleet te maken!