Nidec Netherlands B.V.

Servoregelaars

Nidec beschikt over diverse servoregelaars met ieder een eigen toepassingsgebied en ondersteuning voor verschillende typen terugkoppeling. De servoregelaars zijn voorzien van gratis programmeersoftware en kunnen worden uitgebreid met PLC functionaliteit en optiemodules. Daarnaast levert Nidec ook servomotoren en servoreductoren voor een compleet servosysteem.

Lees meer..

Digitax HD M75X hoogdynamische pulse duty servoregelaar 

De Digitax HD M750, M751M753 en M754 zijn zeer compacte servoregelaars voor één- en meerassige configuraties met een servomotor maar ook te gebruiken in combinatie met een AC motor of als Active Front End. Deze Digitax M75X serie van Control Techniques is zeer flexibel en uit te breiden met onder andere optiemodules en accessoires. Daarnaast is deze serie voorzien van de gepattenteerde Ultraflow™ technologie.

Unidrive M700 geavanceerde servoregelaar

De Unidrive M700 servoregelaar is een zeer uitgebreide servoregelaar, inclusief onboard ethernet en PLC (Machine Control Studio software) voor hoog dynamische en nauwkeurige applicaties. Daarnaast beschikt de servoregelaar over een eigen Advanced Motion Controller voor onder meer Real-Time Tasks, Electronic Gearbox en Interpolated CAM.

Epsilon EP servoregelaar in industriële behuizing

De Epsilon EP is een robuuste, industriële en eenvoudig te gebruiken servoregelaar en is leverbaar in 6 varianten: EP BaseEP IndexEP Index + DeviceNetEP Programming + EthernetEP Programming + DeviceNet en EP Programming + Profibus

Extra mogelijkheden met optiemodules

Om de servoregelaars nog completer te maken zijn er diverse optiemodules beschikbaar. Met deze optiemodules bestaat de mogelijkheid om verschillende opties toe te voegen aan de servoregelaar op het gebied van functionaliteiten, veiligheid en veldbussen. Informeer naar de mogelijkheden om de servoregelaar uit te breiden!