Nidec Netherlands B.V.

Onderhoud

Een onderhoudsplan voor geleverde schakelpanelen of producten wordt op maat aangeboden op basis van een inspectie bezoek.

Inspectie

Gedurende 1 mandag wordt op 1 locatie in Nederland, tijdens kantooruren, een inspectie uitgevoerd aan de panelen, regelaars en / of motoren. De elektrische aansluitingen worden gecontroleerd en waar nodig opnieuw vastgezet. De ventilatie van de regelaars wordt gecontroleerd en parameterinstellingen worden opgeslagen. Na de inspectie wordt een rapportage toegestuurd met eventuele adviezen ter verbetering en, indien gewenst, een onderhoudsplan. De parameterinstellingen van de regelaars worden ter beschikking gesteld. Kosten inspectie tegen dagtarief.

Beheer

De beschikbare parameters en applicatiesoftware worden in een database bij Nidec Netherlands opgeslagen. De kosten hiervoor zijn per regelaar of per schakelpaneel, waar mogelijk meerdere regelaars in onder zijn gebracht. De parameters / software worden gedurende een heel jaar bewaard. Wanneer binnen het jaar wijzigingen aan instellingen worden gemaakt, wordt de database bijgewerkt. Wanneer de gebruiker zelf instellingen aanpast, moeten deze wijzigingen ter beschikking gesteld worden. In geval van calamiteiten kan een vervangende regelaar ter beschikking gesteld worden met voorgeprogrammeerde instellingen. Tijdens het contractjaar draagt Nidec Netherlands gegarandeerd zorg voor het beschikbaar hebben van de vervangende regelaar. De beheerovereenkomst kan maximaal 4 keer verlengd worden. De kosten voor een tijdelijk te plaatsen regelaar zijn volgens de daarvoor geldende tarieven.
Kosten beheer: vast tarief per regelaar of schakelpaneel per jaar.

3052-62.jpg
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive