Nidec Netherlands B.V.

Werken bij Nidec

Onze ambitie is om als Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland te worden. Dat doen we met een fantastisch team gedreven mensen, elk met zijn of haar expertise in het vak elektrische aandrijftechniek. 

Ben jij een gedreven persoonlijkheid met een opleiding MBO4 of HBO mechatronica, elektrotechniek, industriële automatisering of werktuigbouwkunde met de wil om je commercieel of technisch te onderscheiden en ben je een teamspeler die wil winnen? 

Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij een inwerk- / opleidingstraject aan waarin je commercieel en/of aandrijftechnisch en/of motorisch wordt geschoold met uitzicht op een baan binnen ons team in Sliedrecht in de veelzijdige wereld van elektrisch aandrijven en besturen. 

Je sollicitatie met motivatie en CV kun je sturen naar:
Corine van Muijlwijk – corine.vanmuijlwijk@mail.nidec.com 

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Business Development Manager 
Ga je voor innovatie en zakelijk succes? Dan is dit je kans om dit te gebruiken in je werk als Business Development Manager. Ga aan de slag met de nieuwste technologische trends. Ontdek nieuwe markten, creëer lucratieve partnerschappen en ontwikkel winstgevende groeistrategieën.    

Bekijk vacature       

                                  

Inside Sales Engineer                                                                                                 
Wil je jouw elektrotechnische kennis combineren met commerciële werkzaamheden en klanten adviseren over de beste aandrijfoplossingen? Zie je jezelf werken in een team dat uitdagingen met beide handen aangrijpt en innovatie omarmt? Wordt onze nieuwe Inside Sales Engineer!                      

Bekijk vacature

Field Service Engineer
Ben je op zoek naar een technische uitdaging in aandrijven en besturen? Wil je werken in een enthousiast team dat zich bezighoudt met innovatie en oplossingen voor klanten? Wordt onze nieuwe Field Service Engineer binnen de business unit Control Techniques.

Bekijk vacature

Field Service Engineer EVCI
Ben je op zoek naar een technische uitdaging? Wil je werken in een enthousiast team dat zich bezighoudt met innovatie en oplossingen voor klanten? Wordt onze nieuwe Field Service Engineer EVCI binnen de business unit Nidec Industrial Solutions.

Bekijk vacature

4434-people.png
Nidec voor uw droomapplicatie
  • Ambitie
    Nidec de beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland
  • Team
    Ervaring in oplossingen en innovatie
  • All for dreams
    Uw applicatie is onze drive